2018 er snart forbi, og vi har publisert mange gode nyheter i året som har gått. Her er en tilbakeblikk på noen av årets beste nyheter.<br /><noscript><img src=

Verdens Beste Nyheter

Verdens Beste Nyheter er en informasjonskampanje som jobber med å fremme positive fremskritt og gjennom dette skape engasjement for internasjonale utviklingsspørsmål.

Gode nyheter på Facebook og Twitter

Få gode nyheder på din facebookFå gode nyheder twitter

Kjappe nyheter

Ozonlaget blir bedre

En ny FN-rapport viser, at hullene i ozonlaget som har oppstått etter tiår med bruk av farlige kjemikalier, blir mindre. Det forventes at hullene et forsvinner fullstendig innen 2060.

HPV-vaksiner til kvinner i Senegal

Senegal og vaksinasjonspartnerskapet Gavi, samarbeider nå om å vaksinere 1,1 millioner kvinner mot livmorshalskreft, innen utgangen av 2019.

Gratis universiteter i Liberia

Liberias president, George Weah, har annonsert at alle statlige universiteter i lander skal tilby gratis bachelorutdannelse fremover.

Verdens samlede investeringer i klasebomber har falt markant på bare ett år. Den norske læreplanen står for endring, med et utvidet fokus på fordypning, kritisk tenkning og bærekraftig utvikling. I lys av dystre resultater i en undersøkelse av nordmenns kunnskap om bærekraftsmålene tidligere i år, er det nødvendig med økt kunnskap om verdens utvikling.

Nyheter

Organisasjoner

Næringsliv