WHO anslår at mellom 70.000 og 270.000 personer dør som følge av falsk malariamedisin hvert år. Nigerianeren Adebayo Alonge har funnet løsningen. <br /><noscript><img src=

Verdens Beste Nyheter

Verdens Beste Nyheter er en informasjonskampanje som jobber med å fremme positive fremskritt og gjennom dette skape engasjement for internasjonale utviklingsspørsmål.

Gode nyheter på Facebook og Twitter

Få gode nyheder på din facebookFå gode nyheder twitter

Kjappe nyheter

Kvinner legger press på president

Etter press fra flere kvinnerettighetsgrupper. har Costa Ricas president gått med på å øke tiltak for å få nå vold mot kvinner i landet.

Kenyas ungdom stopper vold

Et prosjekt i Kenya lærer jenter selvforsvar, og gutter hvordan de kan gripe inn når seksuell trakassering oppstår. Antall voldtekter i området har nå neste halvert.

Mindre plastikk i Sør-India

Den indiske delstaten Tamil Nadu vil stoppe salget av flere typer plastprodukter fra starten av 2019 for å bekjempe plastforurensning.

I løpet av det siste året har ytterligere fire land destruert alle klasebombene de har hatt på lager. Skal vi tro på media er verden på vei over stupet hvert øyeblikk. Men er det verden eller media det er noe (grunnleggende) galt med?

Nyheter

Organisasjoner

Næringsliv