En spesialutviklet app på mobilen skal hjelpe afrikanske bønder med å forhindre at et nytt skadedyr skal spise maisen deres og presse millioner ut i sult.<br /><noscript><img src=

Verdens Beste Nyheter

Verdens Beste Nyheter er en informasjonskampanje som jobber med å fremme positive fremskritt og gjennom dette skape engasjement for internasjonale utviklingsspørsmål.

Gode nyheter på Facebook og Twitter

Få gode nyheder på din facebookFå gode nyheder twitter

Kjappe nyheter

Mindre plastikk i Sør-India

Den indiske delstaten Tamil Nadu vil stoppe salget av flere typer plastprodukter fra starten av 2019 for å bekjempe plastforurensning.

Lever lengre i Bangladesh

Nå lever folk i Bangladesh 15 år lengre enn i 1990 og får kun halvparten så mange barn. Det forventes derfor at overbefolkningen i landet blir redusert.

Økt likestilling i Saudi-Arabia

Kvinners rett til å kjøre bil i Saudi-Arabia puster liv i landets likestillingsdebatt. 15.000 kvinner har skrevet under på, at de krever flere rettigheter.

Takket være et samarbeid mellom myndighetene i Sør-Afrika og Chad, har svarte neshorn returnert til sitt naturlige habitat i Chad for første gang på nesten 50 år. Satellitbilleder viser at afrikanske bønders jakt på brensel ikke har fått ørkenen til å spre seg.

Nyheter

Organisasjoner

Næringsliv