Hils på vår nye talsperson!

Maja Enerhaug er ny talsperson for Verdens Beste Nyheter. Bli bedre kjent med henne her.

Del

Vil du fortelle litt om deg selv?

Jeg heter Maja, er 20 år, bor i Oslo og jeg er leder for Press – Redd Barna Ungdom.

Jeg liker å si at det å være ute på tur er det beste jeg vet, men hvis jeg skal være ærlig, bruker jeg mer tid på å tenke på at jeg skal ut på tur enn å faktisk gjøre det. Nå har jeg kjøpt meg sykkel, så jeg håper at det blir løsningen på dørstokkmila.

Annet enn at jeg snart (bank i bordet) fullfører mitt første strikkeprosjekt, er jeg på jakt etter nye hobbyer, og jeg tar alle tips med takk! 

Hvorfor Verdens Beste Nyheter?

Vi er nødt til å bli bedre til å feire hverandre og det som faktisk går veien her i verden.

Det er så mange som engasjerer seg, enten det er for noe som angår dem personlig eller for noe som kan forbedre samfunnet vi bor i. Fokuserer vi kun på den ene siden av saken, som ser tilbake og legger fokus på det som går galt, er det fort gjort å miste gnisten.

Vi har ikke råd til at engasjerte mennesker blir apatiske fordi inntrykket man sitter igjen med fra nyhetsbildet er lite nyansert og dystert. Derfor må vi løfte blikket, bli bedre på å se ulike vinklinger og tørre å være fremtidsrettet.

Hva ser du frem til?

Jeg gleder meg til å få møte alle de som engasjerer seg for Verdens Beste Nyheter rundt om i landet, og så håper jeg at vi blir enda flere i løpet av det neste året. Og så gleder jeg meg til verdens beste morgen med avisutdeling og feiring av alle de som står på for å bidra til et mer nyansert nyhetsbilde!