Arrangementer

Verdens Beste Nyheter har prosjekter året rundt – ofte i samarbeid med andre organisasjoner og næringslivsaktører. Prosjektene har ulike målgrupper, men temaene vil ofte dreie seg om løsninger, bærekraftig utvikling, konstruktiv journalistikk og FNs bærekraftsmål.

Arendalsuka 2019

Nå er det snart Arendalsuka – den viktigste og største politiske møteplassen i Norge!
Der finner du også Verdens Beste Nyheter.  Les mer om våre arrangementer her. 

Tusvik og Tønne snakker skittent!

13. mars inviterer vi til humor-og-alvor-show med Tusvik og Tønne! Vi skal bryte ned tabuer om hvor vi tømmer tarmen, mensen, sanitære forhold og mer.

Les mer her

Møt verdens beste frivillige!

Det nærmer seg utdelingsdagen 2017, og vi gjør oss klare til å dele ut avisen over hele Norge. -Rekordstor oppslutning, jubler lederne for organisasjonene SAIH, Spire og Changemaker.

Les mer her.

Arendalsuka 2017

I samarbeid med ForUM, SAIH, Spire og Changemaker, arrangerer Verdens Beste Nyheter en panelsamtale med fremadstormende, engasjerte unge mennesker. Følg arrangementet på live stream her.

Verdens Beste Nyheter på Norway Cup

Norway Cup tar grep for å fremme kjennskapen og kunnskapen om FNs bærekraftsmål under årets største fotballturnering. Verdens Beste Nyheter var til stede og hadde stand med blant annet UNICEF og FN-sambandet.

Les mer her.

Human Rights Human Wrongs

I samarbeid med Human Rights Human Wrongs dokumentarfilmfestivalen som arrangeres 14. – 19. februar i Oslo, arrangerer Verdens Beste Nyheter flere spennende arrangementer med utgangspunkt i konstruktiv journalistikk.

Les mer her.

Kampanjedagen 2016

Helt siden Verdens Beste Nyheter startet i Norge i 2015, har vi én dag i året delt ut gratisavis med gode nyheter over hele landet. Hundrevis av frivillige har delt ut avisen til forbipasserende på vei til og fra jobb, med nyheter om positive fremskritt.

Les mer her.