Verdens Beste Morgen

En dag i året arrangerer vi en landsdekkende utdeling av årets eksemplas av Verdens Beste Nyheter-avisen. I år gikk hundrevis av frivillige ut på gatene morgenen 30.april for å dele ut avisen til folk på vei til jobb, skole og dagens gjøremål.

Siden 2015 har Verdens Beste Nyheter arrangert sin årlige kampanjedag, nå Verdens Beste Morgen, i Norge. Dette er en dag hvor vi fokuserer på og feirer fremskritt og global utvikling. Vi mener det er behov for å se fremskrittene som skjer og løsningene som finnes, fordi vi tror at dette kan være med på å skape engasjement og motivasjon til handling!

Denne dagen deler vi ut tusenvis av eksemplarer av Verdens Beste Nyheter-avisen, som er proppfull av nyheter om fremskritt og utvikling. Og det er sivilsamfunnsorganisasjoner, bedrifter, arbeidsplasser og skoler som gjør det mulig å få delt ut Verdens Beste Nyheter rundt om i hele landet. Utdelingene finner plass over hele landet på universiteter, bygater, biblioteker, kafeer, kontorer, utenfor butikker og andre steder hvor folk befinner seg.

I tillegg til den landsdekkende utdelingen arrangerer vi også arrangementer i samarbeid med samarbeidspartnere denne dagen for å feire fremskritt og utvikling. Du finner mer informasjon om hva som skjer på vår facebookside.

 

 

 

2024 avisen

Les den her

Utdeling Egertorget 2024