12. april 2021

Årets kampanje

Årets Verdens Beste Nyheter-kampanje går av stabelen 7. til 14. mai 2021. Bli med oss og spre de gode nyhetene!

Er det naivt å være positiv eller virkelighetsfjernt å se lyst på framtiden? Nei!

Hver dag skjer det store framskritt over hele verden og vi kommer stadig nærmere å nå FNs bærekraftsmål. Trikset er å skape balanse i nyhetsbildet ved å trekke fram de positive nyhetene, ikke bare de tragiske og tabloide.

Verdens Beste Nyheter (VBN) drives av Changemaker og Press. Dette er en informasjonskampanje som formidler framskritt og positive nyheter om global utvikling. 7. til 14. mai inviterer vi til Kunsten å tenke positivt, et digitalt arrangement hvor vi fokuserer på framskritt og gode nyheter fra hele verden.

Hver dag i en uke mottar deltagerne nyhetsartikler fra Verdens Beste Nyheter som meldinger i Facebook Messenger, i tillegg til konkrete utfordringer for å gjøre nyhetene til en aktiv del av hverdagen.

De påfølgende dagene får deltakerne eksempelvis spørsmål om hvordan det gikk å snike inn en nyhet om gratis bind og tamponger i Skottland i en samtale, eller om de fikk en sak på trykk i avisa.

Høres dette artig ut? Da bør du melde deg på Facebook-arrangementet, hvor vi også vil publisere info fortløpende.

Hvis du er ambassadør, vil vi at du bidrar til å rekruttere deltakere i forkant av arrangementet så flest mulig får med seg Verdens Beste Nyheter i kampanjeuka 7. til 14. mai. Du finner alt du trenger i denne verktøykassa.

Bli ambassadør!

For å gjennomføre årets digitale kampanje trenger vi din hjelp som både deltaker og som informasjonsspreder. Som ambassadør for årets digitale kampanje vil du motta et handlenett og en digital verktøykasse som gjør deg klar til å gjennomføre og spre informasjon om kampanjen i ditt nettverk og nærområde. Verktøykassen vil inneholde flere ulike handlingsalternativer, som for eksempel å dele et av våre kampanjebilder i sosiale medier og/eller invitere venner til kampanjens Facebook-arrangement. Du bestemmer helt selv hvor mye du ønsker å bidra med, og det kreves ingen spesifikk erfaring for å delta. 

Bli ambassadør for Verdens Beste Nyheter ved å fylle ut dette påmeldingskjemaet.

Spørsmål?

Har du spørsmål til vedrørende årets kampanje? Kontakt oss gjerne!