1. mai 2021

Årets kampanje

Er det naivt å være positiv eller virkelighetsfjernt å se lyst på framtiden? Nei!

Hver dag skjer det store framskritt over hele verden og vi kommer stadig nærmere å nå FNs bærekraftsmål. Trikset er å skape balanse i nyhetsbildet ved å trekke fram de positive nyhetene, ikke bare de tragiske og tabloide.

7. til 14. mai inviterer vi til Kunsten å tenke positivt, et digitalt arrangement hvor vi fokuserer på framskritt og gode nyheter fra hele verden.

Hver dag i en uke mottar deltagerne nyhetsartikler fra Verdens Beste Nyheter som meldinger i Facebook Messenger, i tillegg til konkrete utfordringer for å gjøre nyhetene til en aktiv del av hverdagen.

Som ambassadør skal du bidra til å rekruttere deltakere i forkant, slik at
flest mulig får med seg Verdens Beste Nyheter i kampanjeuken 7.-14. mai. I denne verktøykassa finner du det du trenger til det!

INVITER DINE VENNER

For å få nyheter og utfordringer i Messenger-innboksen under kampanjeuka må man først melde seg på Facebook-arrangementet vårt. Derfor er det viktig at så mange som mulig er påmeldte innen kampanjestart 7. mai.

For å få til det trenger vi at kampanjens ambassadører inviterer så mange som mulig til arrangementet og deler det i egne kanaler.

Facebook-arrangementet finner du her: Kunsten å tenke positivt

DELEBILDER TIL SOSIALE MEDIER

Bildene under oppfordrer vi deg til å dele på sosiale medier i tiden FØR kampanjeuken, altså frem til 7. mai. Når du deler bilder, ønsker vi at du skal gjøre det på en måte som inviterer dine venner og bekjente til å melde seg som deltakere i eksperimentet og mottakere av Verdens Beste Nyheter.

Skriv en engasjerende caption som beskriver kampanjen og oppfordrer folk til å bli med. For eksempel: «Er det naivt å være positiv? Nei! Fordi det skjer faktisk store framskritt i verden, hver eneste dag. Bli med på Kunsten å tenke positivt og motta en god nyhet fra Verdens Beste Nyheter hver dag fra 7. til 14. mai. Les mer her/lenke i bio.»

LAST NED FAKTABILDER TIL FACEBOOK OG INSTAGRAM:

Disse kan du laste ned og dele allerede nå. Husk å skrive en oppfordring til å melde seg på Facebook-arrangementet, og legg ved linken til dette når du deler. Les mer her/lenke til Facebook-arrangement. Det er viktig at vi får så mange som mulig til å melde seg på Facebook-arrangementet før 7. mai, så del i vei!

LAST NED 820×360 TIL FACEBOOK-BANNER:

Disse kan du laste ned og dele allerede nå. Husk å skrive en oppfordring til å melde seg på Facebook-arrangementet, og legg ved linken til dette når du deler. Les mer her/lenke til Facebook-arrangement. Det er viktig at vi får så mange som mulig til å melde seg på Facebook-arrangementet før 7.mai, så del i vei!