16. februar 2018

Tusvik og Tønne snakker skittent!

… for i 2018 er det fortsatt slik at mangelen på et toalett står i veien for et verdig liv for millioner av unge og lovende jenter og kvinner. I India tvinges for eksempel mer enn 300 millioner jenter og kvinner til å gjøre sitt fornødne etter mørket har falt på. Hvert 22. minutt blir en indisk kvinne voldtatt, og mange av disse voldtektene skjer nettopp når kvinnene leter etter et sted å gå på do.

Flere millioner jenter over hele verden velger også hvert år å slutte på skolen på grunn av dorelaterte problemer. Jenters mulighet for selvrealisering og utdannelse går simpelthen rett i dass i mangel på nettopp dette: En dass.

Tynget av tabu, er denne problematikken ukjent for de fleste. Men hvem er bedre til å bryte ned tabuer enn Tusvik & Tønne? Sammen er de en grenseløs og uredd duo med Norges mest populære og frittalende podcast, som de har viet timer til førstnevntes rumpehull og sistnevntes mensenkopp.

Bedre tilgang på toaletter vil øke andelen utdannede kvinner betraktelig på verdensbasis. Seksuell trakassering og overgrep vil kunne unngås og kvinners sikkerhet og verdighet vil styrkes.

Derfor skal Tusvik & Tønne snakke skittent.

//////////////

Tusvik & Tønne avslutter HUMAN internasjonale dokumentarfilmfestival på Klubben i Røverstaden. Etter seks dager fullspekka med dokumentarfilm og debatt inviterer vi til humor-og-alvor-show om hvor vi tømmer tarmen, mingling og avslutningsfest i lokalene til gamle Club 7.

Arrangører: VERDENS BESTE NYHETER, HUMAN internasjonale dokumentarfilmfestival og FIVAS.

Ordinær pris: 220 kr
Student pris: 150 kr

Dørene åpner kl. 19:00.
18 års aldersgrense.

Les mer på nettsiden til HUMAN eller på arrangementets Facebook-side.