Verdens Beste Kampanjedag!

Årets Verdens Beste Nyheter kampanjedag blir den 28. april. Bli med oss og spre de gode nyhetene!

Del

Hver dag skjer det store og små framskritt over hele verden. Vi ønsker å skape et balansert nyhetsbilde, ved å trekke fram gode og konstruktive nyheter og ikke bare de negative. 

Verdens Beste Nyheter (VBN) drives av Changemaker og Press. Vi er en informasjonskampanje som formidler framskritt og positive nyheter om global utvikling. 28.april inviterer vi til en fysisk kampanjedag, etter to år med digital kampanje. Vi skal stå ute på gatene og dele ut Verdens Beste Nyheter sin avis, som kommer rett fra trykkeriet og som er proppfull av god og konstruktiv journalistikk.

På dagen kommer vi til å ha arrangementer for å ferie dagen. Følg med på vår Facebook og Instagram for å se hva som skjer hvor!

Bli med å dele ut aviser! 

Dette blir en gylden mulighet å engasjere seg, og å spre gode nyheter. For å kunne gjennomføre årets kampanjedag trenger vi din hjelp til å dele ut aviser rundt om i hele Norge!

Som frivillig for VBN får du tilsendt en pakke med aviser og litt merch som gjør deg klar til å dele ut aviser på kampanjedagen. Det krever ingen spesifikk erfaring eller forkunnskaper for å delta. 

Vi håper du vil være med å dele ut aviser, og gleder oss til å spre gode nyheter over hele Norge.

Bli med som frivillig ved å fylle ut dette påmeldingsskjemaet.

PÅMELDINGSFRIST: 15.april!

Spørsmål om kampanjedagen? 

Har du noen spørsmål vedrørende årets kampanjedag? Kontakt oss gjerne!